Financial Statements Icon

Redovisningsbyrå i Stockholm

En pålitlig redovisningsbyrå i Stockholm

Service Image

Vårt erbjudande som redovisningsbyrå

Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom ekonomi och redovisning. Vi kan bland annat hjälpa dig med bokföring, bokslut, årsredovisningar, skattedeklarationer, lönehantering, finansiella frågor, fakturahantering samt fusioner och förvärv. Vi betjänar i allmänhet aktiebolag, men vi kan också hjälpa både handelsbolag och enskilda firmor.

Hur vi jobbar med din redovisning

Vi har en helhetssyn på redovisning, vilket innebär att vi kontinuerligt håller oss uppdaterade om såväl redovisningsfrågor som skatte- och momsfrågor.

Vi kan erbjuda dig digital rapportering av aktuell redovisning via e-post eller verktyg som Fortnox och BL Administration.Kontakta oss via formuläret så bokar vi ett kostnadsfritt inledande samtal för att diskutera hur vi bäst kan hjälpa dig med din bokföring.

Flexmission erbjuder:

Check Icon

Kontinuerlig bokföring

Check Icon

Löpande fakturahantering

Check Icon

Löpande löneadministration

Check Icon

Kontinuerlig momsredovisning

Check Icon

Rapportering

Service Image

Fler tjänster

Taxes Icon

Bokföring

Ett årligt bokslut ger en översikt över ditt företags ekonomiska prestanda. Vi ser till att det är noggrant, uppfyller alla lagkrav och ger värdefull insikt i ditt företags finansiella hälsa.

Accounting Icon

Bokslut

Håll ordning på dina dagliga transaktioner med vår expertbokföringstjänst. Vi ser till att varje post är korrekt registrerad, vilket underlättar när det är dags för bokslut eller skatteberäkning.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert

Vare sig du är i början av din affärsresa eller en etablerad aktör i Stockholm, förstår vi vikten av korrekt och effektiv redovisning. Vårt team av experter står redo att hjälpa dig med dina specifika behov. Genom att kontakta oss kan du dra nytta av vår expertis och säkerställa att ditt företag är på rätt ekonomisk väg. Vänta inte, låt oss visa dig hur vi kan göra en skillnad för ditt företag. Skicka ett meddelande eller ring oss direkt, och vi återkommer till dig snarast med en skräddarsydd lösning och en kostnadsfri offert.

Cta Image